Versenynaptár tervezet – 2012

Az utóbbi hetekben összeállítottam egy versenynaptárat magamnak az idei évre, amit azóta persze sokat módosítottam, de mostanra nagyjából letisztult, hogy mik azok a versenyek, amiken szeretnék és tudnék is indulni.

2012-es tervezett versenyek
  időpont esemény helyszín sportág
1. március 25. II Rotary félmaraton Debrecen futás
2. április 1. Vivicittá félmaraton Budapest futás
3. május 26. Mecsek Sprint Amatőr kupa Orfű triatlon
4. június 9. Olimpiai távú Amatőr kupa Balatonfüred triatlon
5. július 7. Balaton átúszás Révfülöp úszás
6. július 28. Hosszú távú Amatőr kupa Nagyatád triatlon
7. augusztus 11. Velencei tóúszás Gárdony úszás
8. augusztus 19. MG Product Amatőr kupa Kaposvár triatlon
9. szeptember 9. Nike Nemzetközi félmaraton Budapest futás
10. október 7. SPAR maraton Budapest futás
11. november 18. Balaton félmaraton Siófok futás

Próbáltam úgy összeállítani, hogy ne legyen túlzó, legyen idő felkészülni mindegyikre. 5 futó, 4 triatlon és 2 úszó eseményt (versenyt) válogattam össze. Ebből a két úszás nagyon képlékeny, mert a Balaton átúszás időpontja sajnos évek óta változik az eredetihez képest. Ha sikerül július elején megtartani, akkor valószínűleg elmegyek, később viszont már nem fog beleférni. A velencei tóúszás 3 km-es távján tavaly indultam először és nagyon tetszett, ha lehetőségem lesz, akkor idén is elmegyek, ráadásul nincs is messze Gárdony.

4 versenyre már neveztem: II. Rotary félmaraton,  Mecsek Sprint triatlon, Nike félmaraton és Balaton félmaraton. A Vivicittá félmaratont csak azért hagytam bent, mert elvileg az lett volna az első verseny, de tegnap rátaláltam a debreceni versenyre és nagyon megtetszett, így neveztem. 1 hét van a kettő között, lehet a Vivicittából végül nem lesz semmi…

Sajnos úgy néz ki, hogy idén sem indulok a Kékes csúcsfutáson, pedig már nagyon régóta tervezem, de mivel június 2-án rendezi a BSI, ezért nagyon sűrű lenne a program már, ha oda is mennék, így inkább kihagyom.

Az augusztus 19-i kaposvári verseny sem biztos még, de bent hagytam a tervben. Tavaly voltam, tetszett, még alternatívája lehet egy szálkai, 18-i közép távú verseny, de az is lehet, hogy egyik sem lesz meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .