2013-ra tervezett versenyek

2013-as tervezett versenyek

Bár senkit nem érdekel, hogy milyen versenyeken szeretnék indulni, azért ide leírom magamnak :).

Eddig 4 futóversenyre neveztem, nyíltvízi úszást egyáltalán nem tervezek idénre, triatlon versenyt pedig max. kettőt, azokat is augusztusra, olimpiai távval.

Futás (nevezési sorrendben)

  1. SPAR maraton – eddig mindössze egy „sima” maratont futottam, az sem sikerült túl jól. Azóta eltelt lassan 4 év, kíváncsi vagyok most mire vagyok képes.
  2. Kékes csúcsfutás – még soha nem indultam, párszor pedig már szerettem volna, talán most itt az esély. Remélem, el tudok menni.
  3. Nike félmaraton – eredetileg nem akartam indulni, kicsit besokalltam tavaly, túl nagy a felhajtás körülötte, nem is sikerült valami jól a tavalyi, de most jól jöhet a maratonra készülés jegyében. Ha mégsem indulok, akkor felhasználom a nevezési díjat majd másra.
  4. Vivicittá 10 km – Tegnap vettem észre a BSI honlapján, hogy újra rendeznek 10 km-es versenyt. Anno többször is indultam a Generálin, de egy ideje nem rendezték meg és volt egy kis keserűség bennem, hogy nem tudtam 41 perc alá menni (persze lehet, hogy nem is tudnék), de most itt lesz a lehetőség :).

Plusz érdekesség, hogy szülinapra kaptam saját chipet, amit ezeken a versenyeken tudok is majd használni.

Triatlon (terv)

  1. II. Szálka kupa – augusztus 17.
  2. Ábrahámhegy – augusztus 25.

Mindkettőn van sprint és középtáv is, de ha már csak ennyi versenyre megyek, jó lenne az utóbbi távon indulni, arra még fel is tudok készülni kevesebb edzéssel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .