Új cipő

Évekkel ezelőtt a Spuriban vettem életem első komolyabb futó cipőjét, egy Saucony Progrid Ride 2-est. Azóta kitartok ennél a típusnál és jelenleg a 4-es sorozatból már a másodikat használom. Több mint 1500 km-t beletettem, teljesen elhasználódott, a gyöngyvászon kiszakadt, cserélnem kell. Eddig nem akartam az időjárás miatt, hogy ne az újat retkezzem össze a téli futások alkalmával, de most már annyira szétjött, hogy nem várhatok tovább.

Megnéztem a kínálatot és látom, hogy már van 5-ös ebből a sorozatból, igaz 27.000 forintért, viszont a képekről úgy tűnik, hogy kicsit más a kialakítása, mint a négyesé, ezért nem mertem megvenni. A sportshoes.hu oldaláról megrendeltem a négyest, mert az már bevált és árban is kevésbé húzós, kifizettem, mire visszajeleztek, hogy mivel kifutó termék, így azt nem tudják szállítani, de odaadják az 5-öst a 4-es árán a kis malőr miatt. Megegyeztünk, ha nem jó visszaküldhetem és visszafizetik a pénzt. Ma kapom meg, holnap kipróbálom majd és remélem, beválik, nem szeretném visszaküldeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .