Az első negyedév

Nagyon gyorsan eltelt az első három hónap annak ellenére, hogy márciusban még nyoma sem volt a tavasznak, így elég hosszúnak tűnt a tél. Ez az időszak általában az alapozásról szól, össze is gyűjtöttem kettő híján 700 kilométert a három hónap alatt, de április elején már kicsit kezdett tele lenni a hócipőm azzal, hogy még mindig téli szerelésben kellett futnom.

A hideg ellenére elkezdtem a gyorsító edzéseket is, de nem vittem túlzásba, mert nem akartam sérülést, viszont ha nem csinálom, nem leszek gyorsabb, a 10 km-es verseny pedig már nagyon közel van.

Újra kipróbáltam a pulzusmérést, de megint nem jött be. Azt hiszem 3 alkalom után hagytam az egészet. Viszont március végén elkezdtem szedni újra porcerősítőt, amit június végéig fogok szedni.

Ami pedig a többi sportot illeti, az úszást nem vittem túlzásba, márciusban csak egyszer mentem el az uszodába és összesen a három hónap alatt 17 km-t úsztam. Nem sok…de úgysem készülök különösen semmire, ezért nem is annyira forszírozom, de azért jól esik néha úszni, hiányzik.

A biciklim tavaly óta ott áll a szobában, le kellene takarítanom, szerintem a következő hetekben szánok rá valamikor 2 órát és rendbe teszem, mert a tekerés is nagyon hiányzik. Egyelőre a bicikli éhségemet a tv nézéssel elégítem ki, az Eurosport tök sok bicikli versenyt ad :).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .