Ha sok pénzem lenne…

A sport is olyan, hogy kb. a világ pénze nem elég, az ember sokszor és sokat tudna költeni dolgokra. Nem vagyok sóher, de én tényleg csak az általam fontosnak vélt cuccokra költök, viszont vannak dolgok, amiket régóta szeretnék már megszerezni, de odáig még nem jutottam, hogy meg is vegyem azokat.

1. Új futócipő

Ez mondjuk nem annyira elérhetetlen dolog, de ha azt vesszük, hogy a jelenleg is használt cipőm piaci ára 27.000 forint és a márciusban vett cipőmben benne van már 800 km, ráadásul elkezdett a jobb kilyukadni, akkor máris nagy beruházásnak tűnik. Cipő viszont mindenképpen kell, igaz a mostani is húzza még egy ideig.

2. Triatlon mez

Fontossági sorrendben nem a kívánságlistám elején helyezkedik el, viszont már jó ideje agyalok azon, hogy kellene egy kétrészes triatlon mez. Van már egy mezem, de az kb. egy sprint távon hordható, annyira passzentos, szoros. Ha Nagyatádban gondolkodom, akkor jöhet szóba egy kétrészes cucc.

3. Kompressziós szár

Zoknit már sikerült beszereznem, karácsonyra kaptam, igaz egyszer sem viseltem, mert nem futottam olyan hosszúkat, ahol értelmét láttam volna felvenni. Viszont a múltkori sérülésem után hirtelen megláttam a kompressziós zokni hasznosságának lehetőségét 🙂 és rájöttem, ha elkezdek újra futni, akkor ki is fogom próbálni. Viszont egy darabom van csak, folyton nem futhatok abban, ezért lehet, érdemes lenne csak egy szárt beszerezni. Ez még árban sem vészes kiadás.

4. Sportóra

Number one! Annyira izgatja a fantáziámat ez az óra, hogy napi szinten nézegetem a Timex honlapját. Elolvastam egy nagyon jó értékelést is róla, viszont továbbra is 80.000 forint, ami nagyon durva. Nem tudom, mi lehetne az a kis plusz, ami megadná a kezdő lökést és végre megvenném…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .