28. Nike félmaraton

Vasárnap megvolt az újabb Nike félmaraton, szerintem nem kizárt, hogy egy ideig az utolsó. Sok minden szól ellene, kevés mellette, nem hiszem, hogy jövőre indulok majd.

Az ideiről annyit, hogy egyáltalán nem készültem rá, nem is volt betervezve semmilyen célidő, mindössze egyenletesen, aránylag tempósabban szerettem volna lefutni, nem szenvedve a végén. Ez lényegében össze is jött.

Most nem foglalkoztam az elején az iramfutókkal, hagytam elmenni őket, nem érdekelt az 1:30-on belüli idő és azzal, hogy a piros lufisok elmentek, egyértelmű volt, hogy nem lesz 1:30-on belüli idő.

A végére éreztem azért már a fáradtságot, de nem volt olyan szenvedés, mint tavaly, amikor elfutottam az elejét. Az időm 9 mp-el 🙂 lett jobb, mint az eddigi legjobb nike félmaratonom ideje.

Egy dolog kicsit zavart, de nem a félmaratonon, már előtte is foglalkoztatott a dolog. Ez pedig az, hogy ennél egyszerűen képtelen vagyok jobb félmaratont futni. Most mondjuk nem akartam, de egyszer olyan jó lenne masszívan 1:30 alá menni minden megpusztulás nélkül. Kár, hogy nem tudom, mi kell hozzá…Lehet a maraton után kicsit utána járok ennek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .