Így jártam a Timex-szel

Annyira sokáig gondolkodtam rajta, annyiszor lebeszéltem magam róla, majd annyiszor újra elkezdtem gondolkodni rajta, annyira sok idő telt el a végső megrendelés óta és most annyira csalódott vagyok…

Múlt hét csütörtökön kézhez kaptam a Timex T5K742-es Ironman óráját. Az előzmény röviden: évek óta terveztem egy ilyen kaliberű óra vételét, aztán augusztusban végül rászántam magam. Amazon.com-ról rendeltem amerikai címre, mert így megspóroltam a nemzetközi szállítási költséget és az esetleges vámolással járó procedúrát (+ az összegét a vámnak). Amerikában élnek ismerősök, a szüleik voltak kint 2 hónapig és most jöttek haza, ők hozták haza.

Az órát addig nem lehet elindítani, amíg fel nem töltjük, így én is ezzel kezdtem. De csak kezdtem volna, mert az órán se kép, se hang. Volt időm utána olvasni az órának, több olyan review-t is olvastam, ahol panaszkodtak arra, hogy első kézhezvétel után az óra halott volt. Féltem tőle, de reménykedtem, hogy csak nem lesz az enyém is ilyen. De ilyen lett. Semmit nem tudok vele csinálni. Jeleztem az amazonnak a problémát, ők teljesen korrekten 3 lehetséges megoldást is felvázoltak, én döntöm el, hogy mit akarok. Visszaküldöm, visszafizetik az árát, még a szállítást is állják stb. Viszont most nem tudom mit csináljak, mert mérhetetlenül csalódtam a Timex-ben. Elvileg most ez a top órájuk, ráadásul Ironman brand. Döbbenet, hogy egy Magyarországon 80.000 forintba kerülő óra, amit még így is 50.000 forintért vettem ennyit tudjon. És hogy ilyen típushibája legyen. Még a magyarországi szervizben is azt mondták, hogy találkoztak ezzel a problémával. Annyira csalódott vagyok, hogy legszívesebben visszaküldeném és hagynám az egészet a francba, nem kell nekem ilyen óra. A másik énem meg azt mondja, hogy ha már kifizettem, érdemes lenne még egy próbát tenni. Csak hát az ilyen kezdés nem éppen a felhőtlen, sikeres kapcsolat kezdete és hiába lenne az új óra jó, akkor is bennem lenne a keserű szájíz.

Tehát egyelőre marad a régi órám, pedig annyira szerettem volna már a maratont ezzel futni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .