Futócipőt netről, olcsóért

Sosem tartok otthon több pár futócipőt, amióta futok, szinte mindig csak 1 pár cipőm volt, éppen az, amiben rendszeresen futottam. Sauconyban kezdtem el futni, nagyon bevált, azóta is ragaszkodom a Ride sorozathoz, ezt egy régebbi bejegyzésben le is írtam, amikor azon sopánkodtam, hogy milyen cipőt vegyek. Végül annak a vége az lett (2013. augusztusi a bejegyzés), hogy a Ride 5-öt jól szétfutottam (még a telet is abban nyomtam), majd idén tavasszal akartam új cipőt venni, de akkor még túl drága volt a Ride 6, ezért márciusban a Nyúlcipőben vettem felpróbálás után egy Brooks Ghost 5-öt akciósan (fájt is a szíven a Saucony miatt). Aztán áprilisban akciós lett a Ride 6 is, ráadásul nagyon tetszett a színe, amiben kapható volt, ezért azt is megvettem, igaz nagyon sokáig csak a dobozában tároltam. De ez volt az első olyan alkalom, amikor két, még nagyon jó állapotú, keveset (vagy nullát) futott cipőm volt egyszerre.

Augusztus vége felé a Ride 6-ot is elkezdtem használni a Brooks pedig parkoló pályára került, aztán egyik nap nézegettem a sportshoes.hu oldalát, ahonnan már többször rendeltem cipőt és látom, hogy még kint van a Ride 5. Nem lepett már meg, ezt is írtam régebben, hogy rendszeresen kint hagynak olyan cipőket, amiket már nem is forgalmaznak és 2 ilyen rendelésem is volt már, hogy amit rendeltem típust nem tudták szállítani, de az újabbat emiatt a régi árában oda adták.

És ekkor úgy voltam vele, hogy g*i leszek…fogtam, megrendeltem a Ride 5-öt a méretemben (mert abban még elvileg volt :)), pedig tudtam, hogy nincs, hiszen már a 6 is kifutó modell. A Ride 6 még 29.000 forintért volt fent, ennyit nem akartam adni érte. Vártam pár napot, mikor írtak egy emailt (majd később fel is hívtak), hogy sajnos, amit rendeltem már nincs, de van a 6-osból két színben, azokat 25.000-ért oda tudják adni. Mondom oké, kiválasztottam az egyiket és jeleztem, hogy akkor az kell. Tudtam, hogy nem olcsó egy kifutó modell 25-ért, de máshol szinte tényleg nem kapható már, ráadásul nagyon szeretem, tökre bevált a cipő.

Aztán jött a meglepetés, szerdán kiszállította a futár cég a cipőt, amit előre sms-ben jelzett is, de az sms-ben az állt, hogy: „ár: 20.990,- forint”. És tényleg ennyiért szállították, igaz a csomagban a számlán 25.000 van, de ezt csak este láttam, mikor kicsomagoltam.

Most van egy vadiúj Ride 6-om 20.990-ért, ennyiért a hülyének is megérte, nem hogy nekem. Vagy lehet jeleznem kellene, hogy kevesebbet kért a futár cég? Egyáltalán kinek? A futárnak, vagy a sportshoes-nak? És megint g*ci leszek, nem jelzem senkinek.

Ez pedig azt jelenti, hogy most 3 pár futócipőm van, igaz a Brooks már csak nagyon szélsőséges időjárási körülmények között fog szolgálni, de lehet, hogy akkor sem, viszont a két Sauconym sokáig jó lesz még.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .